Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zatím doporučuji neinstalovat verzi ZoomTextu 11.7!!!

28. 12. 2017

Oba problémy jsem nahlásil jak nejdříve do Spektry (testováním se budou zabývat po Novém roce tedy po 1. 1. 2018), tak do AiSqared, odkud mi po týdnu napsali, abych si ZX 11.7 zatím downgradoval na verzi 11.6 - předpokládám, že se tím budou zabývat.

Z překladu Google k této verzi:

Verze 11.7 pro Windows 10, 8.1 a 7

Vydáno v prosinci 2017

Poznámka: Tato aktualizace se týká verze 11 ZoomText Lupa, ZoomText Lupa / Reader a Fusion.

Zlepšená stabilita a výkon
ZoomText 11.7 obsahuje velké změny návrhu, které zlepšují stabilitu a výkon ZoomTextu ve většině aplikací. Tato vylepšení eliminují pády, které by se vyskytovaly nepředvídatelně a urychlily reakci programu ZoomText na události uživatelů a aplikací. Tato vylepšení také eliminují problémy se stabilitou a výkonem, ke kterým došlo během procesů instalace, odinstalace a aktivace.

Vylepšení sledování
programu ZoomText V aktivitě sledování ZoomText byla provedena velká řada vylepšení, která zajišťuje, že uživatelské akce a fokus aplikace budou spolehlivěji sledovány ve zvětšeném pohledu ZoomTextu. Tato vylepšení se objevují v aplikacích Microsoft Office (2010, 2013 a 2016), Adobe Reader, webových prohlížečích, aplikacích a utilitách Windows a dalších.

Vylepšení vylepšení kurzoru
ZoomText V rozšířené funkci rozšíření kurzoru ZoomText byla provedena velká řada vylepšení, které poskytují přesnější a spolehlivější zvýraznění textového kurzoru aplikací sady Office 2016 a webového prohlížeče Google Chrome.

Vylepšení vylepšení zaostření
programu ZoomText V rámci funkce vylepšení zaostření ZoomText byla provedena velká řada vylepšení, které poskytují přesnější a spolehlivější zvýraznění a sledování ostření ovládacího prvku systému Windows. Tato vylepšení se objevují v nejrůznějších aplikacích, včetně Microsoft Office (2010, 2013 a 2016), Adobe Reader, webové prohlížeče (IE11, Chrome a Firefox), Skype, Průzkumník souborů Windows, aplikace a utility systému Windows a další.

Vylepšení programového Echo z programu ZoomText V programu Echo
z programu ZoomText se objevila velká řada vylepšení, které poskytují úplnější a spolehlivější echo ovládání při navigaci v nabídkách, dialogových oknech a dalších ovládacích prvcích aplikací. Tato vylepšení se objevují v nejrůznějších aplikacích, včetně Microsoft Office (2010, 2013 a 2016), Acrobat Reader, webové prohlížeče (IE11, Chrome a Firefox), aplikace a utility systému Windows a další.

Oprava pro aplikaci ZoomText
nezačíná po instalaci Na některých systémech se ZoomText nespustí po kliknutí na ikonu programu ZoomText. Tento problém byl opraven.

Oprava aplikace ZoomText visící na úvodní obrazovce
Na některých systémech při spuštění programu ZoomText se zobrazí úvodní obrazovka a aplikace ZoomText bude viset bez zviditelnění zvětšení a řeči. Tento problém byl opraven.

Zdokonalené zvýraznění slov v aplikaci AppReader
Při použití aplikace AppReader v aplikaci App View by se zvýraznění slova někdy při synchronizaci s aktuálním mluveným slovem při navigaci slovem po slovu dostalo mimo synchronizaci. Tento problém byl opraven.

Vylepšená podpora aplikace AppReader v Mozilla Firefox
S uvolněním webového prohlížeče Mozilla Firefox 57 byla plně využita režimy AppReader ZoomText - App View, Text View a SpeakIt - byly obnoveny.

Vylepšení nástroje
ZoomText Finder Nástroj ZoomText Finder byl vylepšen, poskytující spolehlivější start a výsledky vyhledávání. Vylepšení se objevují v aplikacích Microsoft Outlook, Microsoft Word a Google Chrome.

Problémy se zrnitým obrazem v režimu Windows 7 Odstranění režimu Aero
V některých systémech Windows 7 spuštěných v režimu Aero by Geometrické vyhlazování programu ZoomText způsobilo v zvětšeném pohledu poškozenost obrazovky. Tento problém byl opraven.

Oprava pro
chybu "DLL Load Load" při spuštění síťových verzí aplikací ZoomText a JAWS Pokud byly spuštěny samostatné instalace licencí sítě ZoomText a JAWS 18, nastane chyba "DLL Load Failure" při spuštění programu JAWS před ZoomText. Tento problém byl opraven.

Tichý proces instalace je nyní vystaven instalačnímu záznamovému softwaru
Při provádění tiché instalace programu ZoomText nebo Fusion proces instalace programu ZoomText nyní odhaluje proces instalace softwaru pro instalaci.

ZoomText je nyní lokalizován pro korejský jazyk.
Tato verze přidává korejštinu do lokalizací dostupných v programu ZoomText 11. Úplný seznam lokalizací nyní obsahuje: čeština, dánština, holandština, finština, francouzština, němčina, hebrejština, maďarština, islandština, Korejštině, norštině, polštině, ruštině, rumunštině, slovenštině, španělštině, švédštině, britské angličtině a americké angličtině.

Upřesnění lokalizací programu ZoomText
Kolekce problémů s jazykovým překladem byla vyřešena v lokalizovaných verzích programu ZoomText. Tyto problémy zahrnují opravy rozložení dialogových oken a přístupových klíčů a potíže s kontrolami, které nejsou správně odráženy.

NÁSLEDUJÍCÍ POLOŽKY JSOU POUŽITÉ NA POUŽITÍ FUSION 11 
Zlepšená stabilita a výkonnost
Fusion 11.7 obsahuje významné konstrukční změny, které zlepšují stabilitu a výkon fúzí ve většině aplikací. Tato vylepšení eliminují pády, které by se vyskytovaly nepředvídatelně a urychlily reakci programu ZoomText na události uživatelů a aplikací. Tato vylepšení také eliminují problémy se stabilitou a výkonem, ke kterým došlo během procesů instalace, odinstalace a aktivace.

Panel nástrojů Fusion je nyní zvětšen pomocí
panelu xFont Fusion je nyní zvětšen pomocí nástroje xFont, což činí text na panelu nástrojů přehlednější a přehlednější.

Režimy Echo jsou nyní správně načteny při spuštění
Při spuštění Fusion 11 jsou režimy Mouse Echo, Typing Echo a Verbosity spolehlivě načteny podle uložených nastavení.

Modifikované klávesové zkratky jsou nyní správně uloženy
Při spuštění Fusion 11, pokud jste změnili jednu nebo více klávesových zkratek a poté jste si zvolili ZoomText> Konfigurace> Uložit jako výchozí, změny nebudou uloženy. Vlastní klávesová zkratka jsou nyní správně uložena při výběru možnosti Uložit jako výchozí.

Aplikační program AppReader je správně uložen
Při spuštění aplikace Fusion 11, pokud přepnete stav aplikace AppReader "Track and highlight words" (umístěný v dialogovém okně Nastavení aplikace AppReader> Karta Zobrazení aplikace) a poté změny uložíte výběrem možnosti ZoomText > Konfigurace> Uložit jako výchozí, změněné nastavení by nebylo uloženo. Toto nastavení je nyní správně uloženo při výběru možnosti Uložit jako výchozí.

Ovládací prvky aplikace Microsoft Word již nezobrazují dvojité ozvěny
Při spuštění aplikace Fusion 11 v dialogových oknech aplikace Microsoft Word byly při klepnutí na některé ovládací prvky dvojité ozvěny. Tento problém byl opraven.

Instalace fúzí nyní plně pracuje na 64bitovém systému Windows
Při instalaci Fusion 11 na 64bitovou verzi systému Microsoft Windows by některé z hlasů obsažených v instalačním programu Fusion nefungovaly během procesu instalace. Tyto hlasy jsou nyní k dispozici při instalaci Fusion.