Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tipy pro ZoomText - nové stránky podpory

23. 1. 2010

Spektra zpřístupnila na svém servru stránky uživatelské podpory ZoomTextu. Tyto stránky se nacházejí na nové URL http://zoomtext.spektravox.cz/index.html

(Původní stránky uživatelské podpory http://www.spektravox.eu/cz/blog/zoomtext už nefungují). Najdete tady aktuálně řešení následujících problémů:

Ještě jedna důležitá informace - dole ikona ATOM - můžete si zvolit odběr novinek z této stránky. Na následující stránce jen potvrdíte odkaz pro stahování do panelu informačních kanálů (v případě Internet Exploreru) nebo si vložíte URL http://www.spektravox.cz/cz/blog/zoomtext/atom.xml do své čtečky RSS kanálů.

 Ještě několik tipů ode mě:

Nedávno jsem dost dlouhou dobu na LCD při zvětšení ZoomTextem na jednom místě jakýsi černý čtvereček. K odstranění pomohlo až obnovení implicitního nastavení ZoomTextu: Soubor - Obnov implicitní.

NEPŘEHLÉDNĚTE! MOJE ZKUŠENOST!

Udělal jsem zkušenost, že ZoomText 9.1 nelze provozovat zároveň s nainstalovanými Dolphin aplikacemi, konkrétně se Supernovami verzí 7 a 9. Dokud byly Supernovy přítomny ve stejné partition, docházelo po spuštění ZoomTextu 9.1 k zatuhnutí počítače zhruba do 5ti minut od spuštění ZoomTextu. Nepotvrdila se žádná jiná podezření třeba na nevhodnou grafickou kartu nebo další komponenty PC Asus (jak nám sdělila vývojářská firma iSquared po dodání požadovaných systémových informací, jejich stručná odpověď zněla: Odinstalujte vše, co se týká Asus!" - v těchto informacích byla jistě i informace o nainstalovaných Supernovách). Neplatí tak o starší verzi ZoomTextu - verzi 9.0, kterou jsem bez problémů provozoval s oběma Supernovami. Ještě jednou tímto děkuji firmě Spektra za vyřešení problému.